LAST WEEKEND


Turtleneck// Monki, Bag// Balenciaga, Pants// Envii, Sneakers// Nike
Denne rullekravebluse havde gemt sig bagerst i skabet, og jeg har egentlig aldrig fået den brugt. Så da jeg fandt den, satte det pludselig kreativiteten i gang. Jeg synes, at farven er virkelig smuk, og den passer perfekt til det sporty look, som jeg var iført. Beklager virkelig at der har været lidt stille på bloggen, men jeg har haft så meget at se til på det sidste. Det er dejligt, at det endelig er påskeferie, og den skal bruges på masser af afslapning.

This turtleneck sweater had been hiding at the back of the closet, and I've never really used it. So when I found it I had to be a little creative. I think the color is really beautiful, and it fits perfectly with the sporty look that I was wearing. I'm sorry that there has been a little quiet on the blog, but lately I've had so many things to do. It's nice that it's finally spring break, and it will be used in lots of relaxation.

5 comments:

 1. Lækkert outfit! Bukserne er så fede!

  http://byus2you.blogspot.dk

  ReplyDelete
 2. Super lækkert outfit, og kender det! Ting gemmer sig bare bagerst i skabet og så finder man det først
  langtid efter! God dag!

  Kig gerne forbil min blog, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det kan godt være en smule irriterende, men man bliver heldigvis så glad, når man finder noget, som man knap nok vidste man havde :-) God dag til dig også!

   Delete
 3. Hey Katrine! Din blog er for vild!
  Tænkte på om du måske ville følges over Bloglovin?

  http://amorspil.blogspot.dk/ <3

  ReplyDelete

Thanks for leaving a comment!