BEHIND THE BLOGGER

Jeg er en glad 17-årig pige på 175 cm, som har et naturligt blond hår. Lige pt. går jeg i gymnasiet, men I fremtiden drømmer jeg om at blive moderedaktør. Min drømmerejse går til New York, som efter sigende skulle være fantastisk. Når jeg shopper, shopper jeg gerne i butikker som Zara, Stig P og Cos. Hvis jeg trænger til en kop kaffe og en god snak med en veninde, bliver det ofte på Original Coffee's tagterrasse. Det er svært at bestemme sig for én livret, men jeg er virkelig glad for hakkebøffer og risengrød. Lige nu går jeg og drømmer om den fineste blå og hvidmønstrede sommerkjole fra Isabel Marant Étoile. Hvis jeg virkelig skal slappe af, lytter jeg gerne til Tina Dickow. Sommetider kan jeg være ret selvkritisk, men er i bund og grund rimelig tilfreds med mig selv. Det kan være svært at definere ordet lykke, men jeg vil da mene, at jeg er lykkelig det meste af tiden. Nogle af de mennesker der inspirerer mig mest er Pernille Teisbæk, Marie Hindkær og Elin Kling. Hvis jeg virkelig skal lede tankerne væk fra hverdagens stress og jag, er der intet bedre end en god lang løbetur. Noget som jeg gør alt for sjældent. 

10 comments:

 1. Hvor er det et hyggeligt indlæg, dejligt at vide noget mere om dig!

  http://byus2you.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusind tak. Glad for at du kunne lide det :-)

   Delete
 2. Elsker din stil så ekstremt meget!!!!

  Jeg har lige startet en blog selv, efter et års pause på min gamle, så hvis du havde lyst til at tjekke den ud, ville jeg bare blive super glad!
  http://sophiebusch.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor er det bare dejligt at høre! Tusind tak!

   Delete
 3. Jeg vil også sååå gerne til New York. Men kan bare ikke få mine forældre overtalt, krydser stadig fingre, ellers så må jeg jo tage sagen i egne hænder;)

  Kig gerne forbi
  // www.emmaworup.blogspot.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Krydser fingre for dig hehe. Ellers må man jo selv få sparet op til at tage afsted (tror også at det er en spændende by at tage til med veninderne) :-)

   Delete
 4. Det er virkelig et hyggeligt indlæg, og man lærer dig virkelig godt at kende på en måde! Igennem dette søde indlæg :)

  Kig gerne forbi min blog, har en konkurrence igang! Knus.
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
 5. Anonymous28.4.14

  Hej Katrine. Du satte for noget tid en spørgerunde igang og jeg tænkte bare på hvornår har du tænkt dig at svare? (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dette var faktisk en slags svar på min spørgerunde. Har indraget alle de spørgsmål, som jeg fandt relevante. Håber det var ok <3

   Delete

Thanks for leaving a comment!